Over mij

Marlen Smal

Als kwekersdochter ben ik door mijn vader al vroeg met de passie voor de glastuinbouw sector besmet. Later kwam daar nog een  liefde bij, die voor het P&O vak. Hierin heb ik inmiddels ook al meer dan 25 jaar ervaring. Bijna 18 jaar daarvan werkte ik als P&O-professional bij een toonaangevend, internationaal bedrijf in de glastuinbouw.

P&O-beleid maakt het verschil

Een goed, helder P&O-beleid, met veel aandacht voor een goede communicatie binnen de organisatie en oprechte aandacht voor de medewerkers, is essentieel voor iedere organisatie. Dit zorgt namelijk voor betrokken, gemotiveerde medewerkers. Mijn motto is daarom niet voor niets ‘alles wat je aandacht geeft groeit.’

Betrokken, gemotiveerde medewerkers zorgen echt voor het verschil binnen jouw organisatie. Ze denken meer mee met het bedrijf waar ze werken, en hebben meer verantwoordelijkheidsgevoel.

Betrokken, betrouwbaar en discreet

Door mijn ervaring en passie voor mensen, P&O en de glastuinbouw kan ik bedrijven in deze sector goed adviseren op het gebied van al hun P&O-vraagstukken. Ik sta bekend om mijn grote betrokkenheid bij al mijn klanten, en de mensen waar ik mee werk. Ik ben betrouwbaar, discreet en respectvol. Ik zie het iedere dag weer als mijn roeping om mijn kennis over te dragen en mijn klanten te helpen met het optimaliseren van hun P&O-beleid. Niets maakt mij dan ook gelukkiger als ik na een evaluatie kan constateren dat mijn missie weer is gelukt!

Ben jij benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Ja, ik maak graag een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek

Maak afspraak