P&O-ondersteuning

Professional op P&O-gebied

Heb je nog geen P&O-beleid binnen jouw organisatie, maar heb je hier wel bepaalde ideeën over? En moeten deze ideeën nu echt eens serieus vormgegeven worden in een P&O-beleid door een professional op P&O-gebied? En moet dit beleid dan ook nog geïmplementeerd worden binnen jouw organisatie?  Of heb je alleen tijdelijk vervanging nodig op je P&O-afdeling omdat je collega met zwangerschapsverlof gaat? Misschien zoek je wel iemand die een werving-en-selectietraject opzet om een aantal nieuwe collega’s te vinden. Of je wil dat een of meer medewerkers binnen jouw organisatie getraind worden op P&O-gebied. Ook dan kan je bij mij terecht.

P&O-ondersteuning

Je kunt mij tijdelijk binnen jullie organisatie inzetten om bepaalde P&O-trajecten uit te voeren. Ik stel voor de betreffende P&O-onderdelen beleid op en ik zorg dat het beleid op de juiste manier binnen jouw organisatie wordt geïmplementeerd. En voordat ik weer vertrek zorg ik dat de taken goed worden overgedragen aan de mensen die er verder mee gaan. Dus ben je op zoek naar een P&O-professional die je tijdelijk komt ondersteunen bij P&O-taken zoals:

N

Implementeren van jullie P&O-beleid

N

Opzetten van een werving en selectieprocedure

N

Structuur in functioneringsgesprekken of slecht nieuws gesprekken

N

Vervanging bij ziekte of zwangerschapsverlof

N

Tijdelijke, dagelijkse ondersteuning bij P&O-werkzaamheden

N

Opzetten van een medewerkers tevredenheidsonderzoek of een risico-inventarisatie

N

Het trainen van jouw P&O-medewerkers

Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bekijken we op welk vlak je behoefte hebt op P&O-ondersteuning, en hoe we dit het beste kunnen aanpakken.

Ja, ik maak graag een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek

Maak afspraak